Handzame documenten gezocht

 

Het doel van dit webplatform is opleidingscommissies te helpen om hun functioneren te versterken. We zijn daarvoor op zoek naar handzame documenten van opleidingscommissies die andere oc’s kunnen helpen of inspireren. Denk bijvoorbeeld aan handboeken, reglementen, jaarplanningen etc. Heeft jouw oc zulke documenten? Help dan je collega-oc’s door ze op dit webplatform te delen.

Op de pagina informatie verzamelen we handzame documenten. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe documenten. We hopen van alle categorieën vele voorbeelden te verzamelen zodat oc’s daar hun voordeel mee kunnen doen. Heeft jouw oc een handig document dat jullie met andere oc’s willen delen? Is er iets wat voor jullie erg handig werkt en waarvan je denkt dat een andere oc er ook iets aan zou kunnen hebben? Mail dat document dan naar Martine Pol,  m.pol@owinsp.nl. Bij haar kun je ook terecht met eventuele vragen over de documenten of over dit webplatform.

 

documents