Vragenlijst

Hallo oc-lid!

Met ingang van de Wet Versterking Bestuurskracht in september 2017 zijn de opleidingscommissies officieel medezeggenschap geworden. Een stap in de goede richting van meer inspraak voor studenten! Om erachter te komen hoe dit nu in de praktijk gaat heeft het ISO, samen met de SP, het SOM en het LOF een enquête gemaakt. Met de resultaten van deze vragenlijst kunnen wij inzicht krijgen in hoe dit in de praktijk functioneert, zodat we de belangen van opleidingscommissieleden kunnen behartigen en hen kunnen ondersteunen.

De vragenlijst is te vinden via deze link:
http://vragen.sp.nl/index.php/survey/index/sid/569244/newtest/Y/lang/nl

Ben je lid van een opleidingscommissie? Je zou ons enorm helpen als je 5 minuten de tijd wilt nemen om de vragenlijst in te vullen en deze ook wil verspreiden onder je collega’s.
Alvast bedankt!