Tip van de dag: minor Leiderschap voor bestuurlijk actieve studenten

Wil jij meer uit je jaar halen als opleidingscommissielid? De Hogeschool Utrecht biedt een minor aan waarbij bestuurlijk actieve studenten hun bestuurswerk kunnen combineren met hun opleiding, kijk voor meer informatie op de website van de minor. De minor Leiderschap is er voor studenten die zich tijdens hun bestuursjaar persoonlijk en bestuurlijk snel willen ontwikkelen, die hun organisatie willen laten bloeien en die zoveel mogelijk plezier aan hun jaar willen beleven. De minor zorgt ervoor dat je snel groeit én dat je 30 studiepunten haalt met je bestuurswerk. De minor loopt van oktober tot en met juni. Er zijn 30 bijeenkomsten elke vrijdagmiddag in Utrecht.

Aanmelden kan tot uiterlijk 29 september 2017 via dit online formulier. Je kunt alleen deelnemen als je:

  • aan een Nederlandse HBO- of WO-instelling studeert
    bijv. Saxion, HU, HvA, TU Delft of Universiteit Leiden
  • een bestuurs-, raads- of commissielid bent voor 10+ uur per week
    bijv. in een studenten- of studievereniging, maatschappelijke organisatie of activiteitencommissie
  • aanwezig kunt zijn
    er geldt een aanwezigheidsplicht voor de wekelijkse bijeenkomsten
  • examencommissie akkoord gaat met deze invulling van je vrije ruimte